Voor wie?

Voor wie geschikt? Reboeka | Boekhouder Noordwijk

  • Voor iedere ondernemer voor wie een boekhouder in vaste dienst een te dure optie is.

  • Voor iedere ondernemer die zijn/ haar administratie geheel laat verzorgen door een accountants- of administratiekantoor en kosten wil besparen.

  • Voor iedere (startende) ondernemer die advies wenst inzake het opzetten en verzorgen van zijn/haar administratie.

  • Voor iedereen die het invullen van een belastingaangifte (zowel privĂ© als zakelijk) erg moeilijk vindt en niet de kennis heeft om alle fiscale mogelijkheden te benutten en hierdoor dus geld laat liggen.

In principe verzorg ik uw administratie vanuit huis, maar kan desgewenst ook op uw kantoor verzorgd worden. In beide gevallen is uw administratie in goede handen en altijd bijgewerkt, zodat u snel inzicht krijgt in het reilen en zeilen van uw onderneming.

U doet de administratie zelf:

U als ondernemer doet zelf de administratie veelal uit kostenoverweging. Heel begrijpelijk, maar het vergt veel kostbare tijd. Tijd die u eigenlijk liever besteed aan hetgeen u liever doet en waarom u uw onderneming bent gestart, namelijk het ondernemen.

Waarom dan ook niet uw administratie geheel of gedeeltelijk laten verzorgen door iemand wiens dagelijks werk het verzorgen van administraties is? Ieder zijn vak! U doet waar u goed in bent, en ik hetgene waar ik goed in ben.

Zo zorgen wij samen voor een optimaal resultaat en ook nog eens tegen een betaalbare prijs!

U besteed de administratie uit:

Een reden waarom u als ondernemer uw administratie laat verzorgen door een accountants-of administratiekantoor is omdat u de tijd ontbreekt of onvoldoende kennis in huis heeft om dit zelf te doen. Voor alle, ook eenvoudige werkzaamheden, betaalt u vaak een te hoog tarief en kunt u daarnaast niet altijd over uw eigen administratie beschikken.

Ik verzorg graag uw administratie, geheel of gedeeltelijk. U kunt ervoor kiezen om bijvoorbeeld het verzorgen van uw jaarrekening aan uw accountant over te laten en de rest van de administratie door mij te laten verzorgen. Ik bereid dan alles voor en ben ook eventueel gesprekspartner tussen u en uw accountant. Transparant en duidelijkheid zijn voor mij vanzelfsprekend, geen vage of loze beloften!