Over Reboeka

Even voorstellen: Reboeka, boekhouder Noordwijk

Ik ben René Altena, geboren in 1962, getrouwd, vader van twee kinderen en woonachtig te Noordwijk.
Al meer dan 30 jaar heb ik bij verschillende bedrijven administratieve functies bekleed.

Sinds 1 januari 2013 ben ik zelfstandig boekhouder voor eenmanszaken en kleine bedrijven gevestigd in Nederland.

In het verleden heb ik voor verschillende werkgevers de administratie verzorgd en was ik eindverantwoordelijk voor de gehele administratie. De werkzaamheden omvatten het geheel verzorgen van de boekhouding, opstellen van de jaarcijfers, begrotingen, management informatie alsmede het verzorgen van diverse fiscale aangiftes. Ook heb ik veel ervaring in het verzorgen van privé aangifte inkomstenbelasting en alles wat daarbij hoort.

Door mijzelf als zelfstandig boekhouder in te zetten krijgt u als ondernemer (zzp’er, zelfstandige, mkb’er of (middel)grote ondernemer) iemand die u werk uit handen neemt waar u vaak geen tijd, zin of specifieke kennis van hebt.

Ook al is het maar voor mij een paar uur, u hoeft zich geen zorgen meer te maken dat uw administratie niet op orde is en u kunt zich richten op hetgeen u goed in bent, namelijk het ondernemen. Ik zeg ook altijd: Ieder zijn vak!

Mocht ik uw interesse gewekt hebben, neem dan hier vrijblijvend contact met mij op voor een afspraak waarbij wij kunnen kijken of we iets voor elkaar kunnen betekenen.

Met vriendelijke groet,

René Altena
Reboeka