Tarieven

Tarieven | Reboeka, boekhouder Noordwijk

Mijn werkzaamheden verricht ik vanuit mijn eigen kantoor te Noordwijk, maar ook eventueel op uw adres.

Zakelijk

Nadat we samen besproken hebben welke administratieve ondersteuning wenselijk is, maak ik een schatting van het benodigde aantal uren en de daarbij behorende kosten. Bij voorkeur werk ik met een vooraf afgesproken uurtarief, maar het is ook mogelijk om een all-inn tarief per maand af te spreken.

Het afgesproken tarief geldt voor alle werkzaamheden, echter soms is het noodzakelijk om specifieke expertise in te winnen. Deze kosten worden 1 op 1 aan u doorberekend.

De in rekening gebrachte kosten zijn transparant en duidelijk. U ontvangt geen totaalbedrag, maar een duidelijke verantwoording voor elk gewerkt uur.

Voor reisafstand verder dan 10 km hanteer ik een vaste onkostenvergoeding van € 0,19 per km.

Het belangrijkste voor mij is dat uw administratie op orde is en de belastingaangifte tijdig naar de belastingdienst is verzonden. Regelmatig is er contact met u, zodat u weet hoe uw onderneming ervoor staat. Een goed contact is voor mij ook een belangrijke voorwaarde voor een gezonde samenwerking.

Particulier

Reboeka is ook voor de particulier, inkomstenbelastingaangifte vanaf € 35,00 incl BTW!

Klik op het tabblad Contact indien u geïnteresseerd bent in het maken van een vrijblijvende afspraak of u meer informatie wilt.